Over het festival

Wat is het Fantastic Femmes Fest?

Fantastic Femmes Fest is een nieuw festival dat op vrijdag 15 en zaterdag 16 november 2019 plaatsvindt in het Koorenhuis in Den Haag.

Op dit festival staan de diversiteit, creativiteit en het ondernemerschap van vrouwen centraal. Op 2 inspiratievolle dagen is er een vol programma met o.a. optredens, workshops en talks van en met diverse creatieve en ondernemende vrouwen.

Fantastic Femmes Fest is een productie van PRINS27 | in het Koorenhuis.

Waarom een festival voor vrouwen?

Initiatiefnemer van het festival en programmamaker Elly Hajian wil met dit festival creatieve en inspirerende vrouwen een podium geven; iets wat niet altijd vanzelfsprekend is.

‘Het festival moet een prettige omgeving zijn waar verschillende vrouwen elkaar kunnen ontmoeten”, aldus Elly. ‘Op Fantastic Femmes Fest kunnen bezoekers gesprekken aangaan en van elkaar leren, in een positieve en inspirerende omgeving. Hierdoor worden samenwerkingen gestimuleerd en ontstaat er een organisch netwerk van vrouwelijke professionals, artiesten, entrepreneurs, makers, etc. Met het evenement wil ik vrouwen die zich normaal gesproken in verschillende werelden bewegen met elkaar in contact brengen. Dit stimuleert de onderlinge verbondenheid. Het festival is aanstekelijk, leerzaam en vooral veel fun!’

Wat is Viral Fest?

Op het festival verzorgt Viral Fest verschillende workshops over social media en viral gaan. Creatievelingen leren hier social media growth hacks en de beste tips & tricks om succesvol te worden online. Je herkent deze workshops door de powered by Viral Fest tag.

Viral Fest is een initiatief van Minerva Blijd-Limon, online beter bekend als content creator Minerva Joy.

Tickets

Bezoek de Koorenhuis ticketshop voor het bestellen van je tickets.

Sommige optredens en workshops vinden tegelijkertijd plaats. Bekijk daarom het blokkenschema voordat je een workshop boekt.

Entree tot het programma in de foyer en stijlkamer: gratis
Concerten vrijdagavond, €17,50
Concerten zaterdagavond: €17,50
Per workshop*: €12,50
Per dansvoorstelling*: €12,50

*Let op. Omdat elke workshop één keer wordt gegeven is het mogelijk om maximaal drie workshops op een dag te volgen. Workshops hebben een beperkte capaciteit. Wij raden je aan om vroeg je plek te boeken voor de workshops om teleurstelling te voorkomen.

Over het Koorenhuis

Het Koorenhuis is een culturele en creatieve hotspot gevestigd in een monumentaal gebouw op de Prinsegracht 27 in Den Haag. De locatie heeft een rijke geschiedenis die terugvoert naar de 17e eeuw. Kijk op de Koorenhuis website voor meer info.

Blijf op de hoogte

Ontvang het programma, artiesteninformatie en extra’s direct in je mailbox.