Chloë Groen

Chloë Groen is een 21 jarige singer-songwriter uit Den Haag. Ze is de lead-zangers van alternatieve-rock band New Dosis Audio, country-rock band Sally 4th en de achtergrondzangeres van Jennifer Ewbank. Ze speelt samen als duo met gitarist Febby Tasiran (Sally 4th) sinds 2014 en wordt door hem begeleid op gitaar bij solo sessies. Ook speelt ze als duo met singer-songwriter Jamie de Groot (Coocoo) als Paragon sinds 2018.

Chloë begon met zingen toen ze 6 jaar oud was en is sinds dien nooit meer gestopt. Eerst maakte ze deel uit van theatergroep Fantasia maar merkte na een aantal jaar dat zingen toch wel echt haar voorkeur had. Vanaf haar tiende begon ze zangles te nemen bij zangeres Jennifer Ewbank en dat is waar het allemaal begon. Ook nam ze deel aan het project Muziekplan dat gegeven werdt op haar middelbare school en begon daar voor het eerst in bands te spelen.

Chloë is een veelzijdige zangeres die er van houd veel verschillende dingen te doen en altijd bezig is met het schrijven van nieuwe muziek. In 2018 haalde zij haar diploma als Muzikant bij het Albeda College en is nu bezig aan haar muziek carrière. Ze speelt op veel verschillend plekken in verschillende settings en vindt het ook erg leuk om nummers van andere artiesten te coveren.

Gratis entree.

Deel dit:

Blijf op de hoogte

Ontvang het programma, artiesteninformatie en extra’s direct in je mailbox.