Femmes Talk

Een talk met Nan van Houte over leidinggeven en inclusie op de werkvloer.

Na een studie Theaterwetenschap in Amsterdam bracht Nan van Houte haar werkzame leven door in en rond het theater met een speciale interesse voor eigentijdse kunstvormen, de interculturele dialoog en de ontwikkeling van inclusiviteit in publieke organisaties.  Zij was o.a. werkzaam als dramaturg, docent, journalist, beleidsadviseur en manager van productiehuizen en de programma-afdeling van het Theater Instituut Nederland.

Van 1993-2008 was zij respectievelijk artistiek en algemeen directur van Theater Frascati.  De afgelopen 10 jaar werkte ze ook als dramaturg/producer van een langlopend projectin Cambodia en Rwanda over de verwerking van de genocides aldaar. Haar focus op inclusiviteit kreeg een internationale dimensie als Secretary General /directeur van IETM, het belangrijkste wereldwijde netwerk voor hedendaagse podiumkunsten, een functie die zij tot maart 2019 bekleedde.

Naast haar voorzitterschap van Dancing on the Edge is zij bestuurslid van La Benevolecija media, een NGO die gemeenschappen weerbaar maakt tegen hate speech.

One talk, two stars

Femmes Talk bestaat uit twee gesprekken: Naast Nan van Houte zal Ernestine Comvalius een talk geven over leidinggeven zonder jezelf te verliezen. Gratis entree.

 

Deel dit:

Blijf op de hoogte

Ontvang het programma, artiesteninformatie en extra’s direct in je mailbox.