Juliet July

Juliet July is niet het type persoon waar je meteen 1 label op kan plakken. Een multi talent dat zich bezig houdt met de verschillende aspecten van de entertainment industrie. Muziek maken, acteren en werken als internationaal model staan daarin centraal. De diversiteit en inspiratie die ze op doet tijdens het reizen helpt bijvoorbeeld juist weer in het schrijven van haar songteksten.

Al sinds jongs af aan bewoog Juliet July zich vrijelijk over de theatervloer en speelde ze in verscheidene musicals. 3 jaar lang heeft ze gestudeerd aan de Herman Brood academie waar ze zich als artiest verder heeft ontwikkeld. Een leerzame, leuke periode.

Juliet July komt net terug uit Zuid-Afrika waar ze heeft gewerkt en verschillende video clips heeft opgenomen. Haar muziek kan momenteel omschreven worden als een fusion van Jazz, R&B / Soul & ze wil dit graag gaan uitbreiden met funk elementen. ‘Sunday Afternoon’ is de eerste video die ze releast van haar opkomende EP ‘Palmtrees in the mist’ die begin volgend jaar zal uitkomen.

Deel dit:

Blijf op de hoogte

Ontvang het programma, artiesteninformatie en extra’s direct in je mailbox.