Maak je eigen tas & clutch

In deze workshop maak je helemaal zelf je eigen schoudertas van leer of vilt, welke ook gebruikt kan worden als clutch. Om de tas te maken heb je geen ervaring nodig. Er komt namelijk geen naaimchine aan te pas! Door middel van naald en draad, holnieten en drukkers creëer je jouw eigen duurzame, handgemaakte design tas.

Pearl Thijm is productontwerper met een voorliefde voor natuurlijke materialen. Zij is geboren in Suriname en opgegroeid in Groningen. Het laten samensmelten van deze twee culturen loopt als een rode draad door haar werk. Dit zie je bijvoorbeeld terug in de combinatie van materialen, patronen en kleurgebruik. In haar atelier in Den Haag ontwerpt en maakt ze tassen en woonkussens van duurzame materialen. Pearl Thijm werkt graag met vilt, Portugees kurk en restmaterialen en andere innovatieve materialen zoals palm leather. De vorm en combinaties van haar producten worden bepaald door het materiaal.

Haar designs zijn kleine oplages, handgemaakt en vegan.

Tickets voor deze #fantasticfemmes workshop zijn €12,50 (€10,- early bird korting) en kunnen in de ticketshop van het Koorenhuis worden besteld.

Deel dit:

Blijf op de hoogte

Ontvang het programma, artiesteninformatie en extra’s direct in je mailbox.