Pink Oculus

Pink Oculus is het alter ego van actrice, producer en zangeres Esperanza Denswil. De Amsterdamse combineert samen met duo Badjekkah moeiteloos hiphop, soul, jazz, elektro en pop in een betoverend muzikale mix van rap en zinderende melodieën.

Pink Oculus debuteerde vier jaar geleden met de opzwepende single Sweat, die haar meteen 3FM Serious Talent maakte en een plaatsje op Noorderslag bezorgde. Vorig jaar stond de zelfbenoemde ‘zingende mc’ op het prestigieuze Engelse showcasefestival The Great Escape, waar ze door de internationale pers tot een van de hoogtepunten werd gerekend. Inmiddels ligt met Delicious (2016) ook een EP in de schappen en toerde ze met haar band door België en Duitsland.

De optredens van Pink Oculus zijn met stuwende beats, pulserende synths, soulvolle zang en vlijmscherpe raps verleidelijk, intens, maar vooral beklijvend. Of zoals alleskunner Denswil het zelf graag omschrijft: ‘Pink Oculus live is a lift-off!’

One night, two stars

Dit is een due performance avond. Na Pink Oculus geven het Kiki House of Angels en het Kiki House of Major een show gebasseerd op The Ballroom scene. Tickets zijn €17,50 en kunnen in de ticketshop van het Koorenhuis worden besteld.

 

Deel dit:

Blijf op de hoogte

Ontvang het programma, artiesteninformatie en extra’s direct in je mailbox.