Sabrina Starke

Sabrina Starke is een award-winnende, zelf-aangeleerde singer-songwriter, producer en vertegenwoordiger van self-empowerment.

Sabrina heeft een aantal prestigieuze awards op haar naam staan voor haar soulvolle muziek, waaronder twee Edison Awards (Beste Nieuwkomer van 2009 & The Edison Jazzism People’s Choice) en twee Radio 6 Awards (Best Album 2013 & Best Song 2015). In minder dan 10 jaar heeft Sabrina een groot aantal singles uitgebracht, afkomstig van haar 5 albums. In 2008 verscheen haar debuutalbum “Yellow Brick Road” waarop de hitsingle “Do for Love” staat. Toen het Amerikaanse jazz record label ‘Blue Note’ haar opmerkte, hebben zij het album nogmaals uitgebracht. Het gevolg was dat het album 52 weken lang in de Album Charts stond, waarna het platina werd.

Het jaar 2015 werd voor Sabrina een keerpunt, waaruit haar missie is ontstaan: Ze zou haar creatieve talenten en muziek toewijden om men te inspireren. In 2018 vierde ze het 10-jarige jubileum van haar zangcarrière met de release van haar zesde zelfgeschreven studio-album.

Met haar gitaar aan haar zijde en haar sociale bewustzijn, zal deze creatieve ziel altijd haar talenten delen met de wereld.

One night, two stars

Op deze duo performance avond treed Sabrina Starke op na Pravini Baboeram. Tickets zijn €17,50 en kunnen in de ticketshop van het Koorenhuis worden besteld.

Deel dit:

Blijf op de hoogte

Ontvang het programma, artiesteninformatie en extra’s direct in je mailbox.