Susanne de Rooij

Zangeres Susanne de Rooij is een spontane en gezellige zangeres. Achter haar onbevangenheid gaat een grote schat aan ervaring schuil. Ze heeft ruime ervaring in de professionele muziek- en musicalwereld. In 2003 ronde zij de muziekopleiding de Academie Voor Lichte Muziek af. De musicalopleiding: de NME-academie (Nederlands Musical Ensemble) heeft ze in 2007 met succes afgerond.

Ze heeft naast deze praktijkopleidingen ook de studie Theater- Film- en Televisiewetenschappen gedaan in Utrecht.

Eerder nam Susanne de Rooij deel aan verschillende musicalspektakels van o.a. Joop van den Ende, waar ze als backing vocalist optrad samen met het Nederlands Musical Ensemble voor veel bekende musical- en popartiest waaronder Marco Borsato en Karin Bloemen.

Zij stond in 2017 in het voorprogramma van Maan (winnares Voice of Holland) op het race circuit van Max Verstappen in Zandvoort. Datzelfde jaar zong ze ook op de afterparty van Holland zingt Hazes in Ziggodome met Life uit de Tap.

Susanne de Rooij zingt allerlei soorten muziek: van disco classics tot ballads en van Hollandse meezingers tot herkenbare radiohits. Een van haar special acts is die van Marilyn Monroe, waar zij zich kleed in haar stijl en de bekende Jazzy nummers uit die tijd zingt.

Gratis entree.

Deel dit:

Blijf op de hoogte

Ontvang het programma, artiesteninformatie en extra’s direct in je mailbox.