Viral Fest

Tijdens het Fantastic Femmes Fest vindt de eerste editite van Viral Fest Nederland plaats. Viral Fest is hét festival voor influencers, ondernemers en artiesten die willen knallen op social media. Viral Fest brengt meerdere social media experts en influencers samen op één plek om hun insider secrets te delen met jou!

Viral Fest is een initiatief van Minerva Blijd-Limon, online bekend als Minerva Joy. Minerva is sinds 2013 actief als content creator en deelt op YouTube en Instagram leuke vlogs en kroeshaar tutorials met haar volgers.

Minerva merkte dat ze steeds met nieuwe vragen kwam te zitten. “Hoe monteer ik een filmpje? Hoe werk ik samen met merken? Hoe verdien ik hier mijn geld mee?” Minerva besloot de plek te creëren die zij miste. En zo werd Viral Fest geboren. Viral Fest is de plek waar je terecht kan om de tips te krijgen waar anderen maanden voor knokken.

Schrijf je in voor de Viral Fest workshops en talks op Fantastic Femmes Fest. Wie weet, misschien ga jij binnenkort ook Viral!

Hoe verdien ik geld met sociale media?

Hoe vertel ik mijn verhaal online?

Groeien op Instagram, hoe doe ik dat?

Becoming a vlogger.

Ik ben geen beauty guru, wat nu?

Vrouwen, geld en onderhandelen.

Deel dit:

Blijf op de hoogte

Ontvang het programma, artiesteninformatie en extra’s direct in je mailbox.