Urban Fusion Bellydance

Wil je iets nieuws uitproberen? Een uitdaging aangaan? Doe dan mee en ontdek deze interessante mix van het vrouwelijke buikdansen met de kracht van popping, locking en hip hop; Urban Fusion Bellydance.

Tijdens deze workshop nemen we enkele basis technieken van buikdans door en gaan we daarna verder deze te fuseren met urban dans stijlen. We sluiten de workshop af met een leuk combo om je een goede indruk te geven van wat deze nieuwe dansvorm kan bieden.

Vleer is danser en dansdocent uit Den Haag. Door haar Mexicaanse afkomst is muziek en dans er met de paplepel ingegoten. Op jonge leeftijd is ze begonnen met danslessen en heeft een achtergrond in Street dance en Hip Hop.

Tien jaar geleden heeft Vleer Fusion Bellydance ontdekt en heeft sindsdien niet meer terug gekeken. Nu combineert zij Urban dans stijlen en theatrale elementen met Fusion Bellydance en creëert zo verhalen door middel van angulaire, staccato en sierlijke bewegingen.

Vleer geeft in zowel binnen- als buitenland workshops en optredens en geeft wekelijks Urban- en Fusion Bellydance lessen in Theater De Vaillant in Den Haag. Zij geeft op een intuïtieve wijze les en heeft veel aandacht voor wat de leerling nodig heeft en helpt hen graag verder in de kennismaking en ontwikkeling met Urban- en Fusion Bellydance.

Tickets voor deze #fantasticfemmes workshop zijn €12,50 (€10,- early bird korting) en kunnen in de ticketshop van het Koorenhuis worden besteld.

 

Deel dit:

Blijf op de hoogte

Ontvang het programma, artiesteninformatie en extra’s direct in je mailbox.